برگزاری گفتمان دانشجویی"بررسی وقایع ۱۶ آذر" در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۴ آذر ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۴ کد : ۶۵۶۹۵ معاونت آموزشی
در آستانه روز دانشجو گفتمان دانشجویی با موضوع "بررسی وقایع ۱۶ آذر" با حضور رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.
برگزاری گفتمان دانشجویی"بررسی وقایع ۱۶ آذر" در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ در آستانه روز دانشجو، گفتمان دانشجویی با عنوان بررسی وقایع 16 آذر به همت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار می شود.

این مراسم با حضور دکتر محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی، میرزاخانی کارشناس ارشد علوم سیاسی و جمعی از دانشجویان، ظهر امروز 14 آذرماه راس ساعت 13 در سالن جلسات پردیس جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.

شایان ذکر است؛ روز شانزدهم به مناسبت سالروز شهادت سه دانشجوی دانشکده فنی دانشگاه تهران به دست مزدوران رژیم شاه، روز دانشجو نامیده شده و استقلال طلبی، استکبارستیزی و قانون گرایی از مطالبات دانشجویان است.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی دانشجو