به مدت ۳ روز؛

مرحله مقدماتی مسابقات ملی "مناظره دانشجویی" در استان مرکزی آغاز شد+ جدول زمانی روز اول مسابقات

۱۸ آذر ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۴ کد : ۶۵۹۳۱ معاونت فرهنگی تاپ خبر
مرحله مقدماتی مسابقات ملی مناظره دانشجویی استان مرکزی به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان به میزبانی دانشگاه صنعتی اراک آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی در این رابطه، گفت: مرحله مقدماتی مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان از صبح امروز، 18 آذرماه در اراک آغاز شد.

وی با اشاره به اینکه این مسابقات با هدف تقویت و پرورش روحیه حق و حق طلبی و فرهنگ گفت و گوی سازنده برگزار می شود، افزود: 58 تیم دانشجویی از سراسر دانشگاه های استان در قالب تیم های 4 نفره با  موضوعات مختلف به مناظره می پردازند.

غلامی خاطرنشان کرد: این مرحله از مسابقات از 18 الی 20 آذرماه به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان در دانشگاه صنعتی اراک برگزار می شود.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان در ادامه موضوعات اولین روز مرحله مقدماتی را شامل موارد ذیل عنوان کرد.

پول سازی دانشگاه ها سبب توسعه بازار محور علم در ایران شده است
بدون حل مشکل صندوق های بازنشستگی نمی توان انتظار مهار تورم را داشت
غربالگری پیش از زایمان باید اجباری شود
یأس آفرینی دشمن، عامل اصلی تمایل به مهاجرت در میان جوانان است
معضل بدحجابی در ایران پیش از اینکه فرهنگی باشد ریشه اقتصاد سیاسی دارد.

بالا رفتن سن ازدواج جوانان ریشه فرهنگی، اجتماعی دارد نه اقتصادی
تامین امنیت مرزهای شرقی کشور از اولویت بالاتری نسبت به مرزهای غربی برخوردارند.
اصلی ترین دلیل بروز خشونت خانگی علیه زنان، ضعف در قوانین حمایتی است.
نگاه به شرق بدون تعامل به غرب به شکست می انجامد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی استان دانشگاه تیم مسابقات