در قالب طرح "سرباز ماهر" اجرا شد؛

آموزش ۷۵۰ سرباز قرارگاه مالک اشتر اراک توسط معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۸ آذر ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۰ کد : ۶۵۹۳۷ معاونت آموزشی تاپ خبر
معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان مرکزی از آموزش ۷۵۰ سرباز پایه قرارگاه مالک اشتر اراک در قالب طرح سرباز ماهر به همت این معاونت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ زهره نعمتی معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان با اعلام این خبر، گفت: در قالب طرح سرباز ماهر، 750 نفر از سربازان پایه قرارگاه مالک اشتر اراک تحت آموزش های مختلف قرار گرفتند.

وی با اشاره به اینکه این سربازان از آبان ماه سال جاری خدمت خود را آغاز کرده اند، افزود: آموزش این گروه مانند ماه های قبل در طول یک روز برگزار شد.

نعمتی اظهارکرد: طرح سرباز ماهر طی تفاهم نامه ای از سوی وزارت ورزش و جوانان به جهاددانشگاهی واگذار شده و این نهاد مجری اجرای این طرح است.

معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان در پایان، یادآور شد: آموزش های طرح سرباز ماهر شامل مهارت های زندگی و آشنایی با مهارت عمومی اشتغال و کارآفرینی بود و شرکت کنندگان در این طرح، تحت آموزش های مهارت زندگی، سواد رسانه ای، کارآفرینی و ... قرار گرفتند.

کلید واژه ها: آموزش طرح سرباز ماهر جهاددانشگاهی کارآفرینی مهارت