به همت جهاددانشگاهی استان برگزار می‌شود؛

کارگاه آموزشی "آشنایی با فرایندهای ارزیابی شایستگی" ویژه فرزندان شاهد و ایثارگر استان مرکزی

۱۹ آذر ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۹ کد : ۶۶۰۰۵ معاونت آموزشی تاپ خبر
کارگاه آموزشی آشنایی با فرایندهای ارزیابی شایستگی ویژه فرزندان شاهد و ایثارگر که در مرحله اول آزمون استخدامی وزارت بهداشت پذیرفته شده اند توسط جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ زهره نعمتی معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان، گفت: از آنجایی که سیستم ارزیابی شایستگی به تازگی وارد فرایندهای استخدامی شده است لازم است فراگیران با آن آشنا شوند تا نتایج بهتری از ارزیابی خود بگیرند.

وی افزود: در همین راستا کارگاه آموزشی آشنایی با فرایندهای ارزیابی شایستگی ویژه فرزندان شاهد و ایثارگر که در مرحله اول آزمون استخدامی وزارت بهداشت پذیرفته شده اند و باید برای مرحله ارزیابی آماده شوند برپا می گردد.

این مقام مسوول خاطرنشان کرد: این کارگاه دو روزه با حضور 45 نفر از فرزندان شاهد و ایثارگر از 19 الی 20 آذرماه در جهاددانشگاهی استان مرکزی برپا می شود.

کلید واژه ها: ارزیابی جهاددانشگاهی شاهد