اعلام اسامی برگزیدگان مسابقه سراسری "نقاش کوچولو"/نقاشی فرزند جهادگر استان مرکزی در جمع برترین‌ها

۲۰ آذر ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۴ کد : ۶۶۰۶۸ معاونت فرهنگی تاپ خبر
نقاشی فرزند جهادگر جهاددانشگاهی استان مرکزی در مسابقه سراسری با عنوان "نقاش کوچولو" جزو ۱۰ اثر برتر قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی  جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی مسابقه نقاشی ویژه فرزندان جهادگران کشور به همت سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاددانشگاهی با همکاری انتشارات جهاددانشگاهی واحد لرستان برگزار شد.

در طی این مسابقه که از 23 آبان ماه تا 8 آذرماه 1402 برگزار شد حدود 67 اثر به دبیرخانه مسابقات ارسال و در نهایت  10 اثر به عنوان آثار برگزیده معرفی شد.

گفتنی است؛ نقاشی محمدکیان آدینه فرزند جهادگر جهاددانشگاهی استان مرکزی در این مسابقه در جمع 10 اثر برتر قرار گرفت.

اسامی برندگان مسابقه به شرح زیر است:

-  محمد کیان آدینه، واحد اراک
-  آرین دهقانی نژاد، واحد لرستان