به همت مرکز آموزش تخصصی جهاددانشگاهی برگزار می‌شود؛

دوره آموزشی "کمک‌های اولیه و فوریت‌های پزشکی" در استان مرکزی

۲۷ آذر ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۶ کد : ۶۶۳۲۸ معاونت آموزشی تاپ خبر
دوره آموزشی کمک های اولیه و فوریت های پزشکی به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی در حال برگزاری است.
دوره آموزشی "کمک‌های اولیه و فوریت‌های پزشکی" در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ زهرا سعادت خواه مدیر مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان با اعلام این خبر، گفت: دوره آموزشی کمک های اولیه و فوریت های پزشکی به همت این مرکز آموزشی در حال برگزاری است.

وی سرفصل های آموزشی این دوره را شامل تعریف کمک های اولیه، وظایف و خصوصیات امدادگر، روش های اولیه نجات زندگی با احیای قلب ریوی با cpr، خفگی و اختلالات تنفسی، شوک و اختلالات قلبی، زخم و خونریزی و جراحت خاص، پانسمان(زخم بندی)، آسیب های اسکلتی، بانداژ و آتل بندی، سوختگی ها، مسمومیت ها، آسیب های ناشی از عوامل محیطی و سوانح بزرگ و انتقال مصدوم عنوان کرد.

سعادت خواه در ادامه افزود: کلاس های این دوره روزهای زوج از ساعت 16:30 الی 18 با تدریس استاد شاکری در سالن اجتماعات دکتر کاظمی آشتیانی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار و به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر از سوی جهاددانشگاهی ارائه می شود.

به گفته وی؛ علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به نشانی اراک، خیابان شهید بهشتی، کوچه مسجد حاج آقا صابر، مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی مراجعه و یا با شماره 5-08632241434 تماس بگیرند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی استان مرکزی آموزشی دوره