اجرای پویش "گرمای یک دقیقه لبخند" به‌مناسبت شب یلدا در استان مرکزی

۲۸ آذر ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۲ کد : ۶۶۳۷۹ معاونت فرهنگی تاپ خبر
به همت کانون مهر باران سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی پویش گرمای یک دقیقه لبخند با خرید یک انار در استان اجرا می شود.
اجرای پویش "گرمای یک دقیقه لبخند" به‌مناسبت شب یلدا در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ علیرضا دارابی مدیر سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی، گفت: در آستانه شب یلدا پویش "گرمای یک دقیقه لبخند" به همت کانون مهرباران سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.

وی افزود: این پویش به مناسبت طولانی ترین شب سال و به منظور جمع آوری کمک های مردمی برای تهیه بسته های یلدایی، فرصتی را برای عموم مردم و دانشجویان فراهم آورده است تا با خرید یک انار در این امر خداپسندانه شرکت کنند.

دارابی اضافه کرد: علاقه مندان  جهت شرکت و کسب اطلاعات بیشتر در این پویش می توانند به آیدیzahra_b80@ پیام ارسال نمایند و یا به دفتر سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان در دانشگاه اراک مراجعه کنند.

کلید واژه ها: سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان جهاددانشگاهی پویش