برپایی نشست شورای راهبری طرح "مهارت‌آموزی سربازان" در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۸ آذر ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۰ کد : ۶۶۳۹۱ معاونت آموزشی تاپ خبر
نشست شورای راهبری طرح مهارت آموزی سربازان در راستای ابلاغیه شیوه‌نامه اجرایی جدید آموزشی در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.
برپایی نشست شورای راهبری طرح "مهارت‌آموزی سربازان" در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ نشست شورای راهبری طرح مهارت آموزی سربازان با حضور زهره نعمتی معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان و سرهنگ علی فراهانی مسوول برنامه‌ریزی آموزشی پادگان مالک اشتر اراک برگزار شد.

در این نشست با توجه به ابلاغیه شیوه نامه اجرایی جدید، آموزش مهارت های عمومی چهارگانه ویژه کارکنان نیروهای مسلح و اجرای این طرح از لحاظ کمی و کیفی مورد بررسی قرار گرفت.

در ابلاغیه جدید مقرر شد 38 ساعت دوره آموزشی حضوری شامل اشتغال و کارآفرینی، مهارت های زندگی، آشنایی مقدماتی با مبانی حقوق و سواد مالی و آشنایی مقدماتی با سواد رسانه ای در فضای مجازی برای کارکنان نیروی مسلح برگزار شود.

همچنین در این طرح 32 ساعت کتابخوانی برای سربازان در نظر گرفته شده است که کتاب های مذکور توسط جهاددانشگاهی منتشر شده و هر ماه در اختیار آنان قرار می گیرد.

کلید واژه ها: طرح مهارت آموزش جهاددانشگاهی