برگزاری دوره آموزشی "مهارت‌های خودمراقبتی ویژه کودکان و نوجوانان" در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۳ دی ۱۴۰۲ | ۰۷:۴۱ کد : ۶۶۵۷۴ معاونت آموزشی تاپ خبر
به همت معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان مرکزی دوره آموزشی مهارت های خودمراقبتی ویژه کودکان و نوجوان برای کارکنان سازمان بهزیستی استان در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ زهره نعمتی معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان در این باره، تصریح کرد: دوره آموزشی مهارت های خودمراقبتی ویژه کودکان و نوجوان برای کارشناسان شبه خانواده سازمان بهزیستی استان به همت این معاونت در حال برگزاری است.

وی افزود: این کارگاه آموزشی بصورت 16ساعت عملی با تدریس دکتر علی‌آبادی ویژه کارکنان بهزیستی استان در سالن جلسات جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.

نعمتی ادامه داد: از اهداف آموزش رفتاری و عملکردی این کارگاه می توان به آشنایی فراگیران پیرامون خودمراقبتی فرزندان تحت مراقبت در خانه و خانواده، افزایش آگاهی و دانش پیرامون خودمراقبتی فرزندان تحت مراقبت در خانه و خانواده اشاره کرد.

به گفته وی؛ سرفصل‌های اصلی شامل تعریف مهارت های خودمراقبتی، انواع مراقبت از خود، اصول پیشگیری از حوادث و آسیب ها در کودکان و نوجوانان و نحوه گزارش دهی آزار به مراجع قضایی است.

کلید واژه ها: خودمراقبتی جهاددانشگاهی خانواده