توسعه همکاری آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی و دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری مرکزی

۰۳ دی ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۲ کد : ۶۶۵۷۵ معاونت آموزشی تاپ خبر
نشست هم اندیشی توسعه فعالیت های آموزشی دهیاری ها و شوراها با همکاری جهاددانشگاهی استان مرکزی و دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ نشست هم اندیشی فعالیت های آموزشی دهیاری ها و شوراها با همکاری بین دفتر امور روستایی و شوراها و جهاددانشگاهی استان با حضور محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان و حمید پاکپور مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری مرکزی برگزار شد.

مرادی در این نشست ضمن تشریح فعالیت های آموزشی جهاددانشگاهی، اظهارکرد: آموزش‌ های کوتاه مدت حرفه‌ ای در حوزه‌ های پزشکی، فنی و مهندسی و علوم پایه و دوره‌های متعدد کاربردی، مهارتی و شغل محور توسط مرکز آموزش های کوتاه مدت جهاددانشگاهی برگزار می شود.

وی تصریح کرد: بزودی دوره های ویژه در حوزه گیاهان دارویی با موضوع خلاقیت و نوآوری و حل مساله برای دهیاری ها برگزار خواهد شد.

رئیس جهاددانشگاهی استان خاطرنشان کرد: دوره های آموزشی کارکنان دولت با هدف توانمندسازی مدیران، توسعه آگاهی های عمومی، افزایش کارآیی و اثر بخشی کارکنان دولت و آماده سازی آنان در جهت ارتقاء در رده های شغلی بالاتر برگزار می شود.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی آموزشی دوره