انتشار کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی/ باجه رفع نقص کارت در جهاددانشگاهی استان

۰۵ دی ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۵ کد : ۶۶۷۳۸ معاونت آموزشی تاپ خبر
کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی دستگاه‌هایی اجرایی کشور بر روی سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ زهره نعمتی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان با اعلام این خبر، تصریح کرد: داوطلبین آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی در استان مرکزی می توانند با مراجعه به سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی به نشانی http://www.hrtc.ir نسبت به دریافت کارت ورود به جلسه خود اقدام نمایند.

وی افزود: باجه رفع نقص کارت ورودی این آزمون روزهای چهارشنبه و پنجشنبه، 6 و 7 دی ماه از ساعت 8 الی 13 در مرکز آموزش های تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی به نشانی اراک، خیابان شهید بهشتی، کوچه مسجد حاج صابر دایر است.

این مقام مسوول خاطرنشان کرد: آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی در استان مرکزی همزمان با سراسر کشور روز جمعه 8 دی ماه از ساعت 8 صبح در دانشگاه صنعتی اراک واقع در خیابان دانشگاه برگزار می شود.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی استان مرکزی آزمون