رقابت ۸۹۳ شرکت‌کننده استان مرکزی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی

۰۹ دی ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۹ کد : ۶۶۸۷۳ معاونت آموزشی تاپ خبر
رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی از حضور ۸۹۳ شرکت‌کننده استان در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی خبر داد.
رقابت ۸۹۳ شرکت‌کننده استان مرکزی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان با اعلام این خبر، اظهارکرد: یازدهمین آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی روز جمعه 8 دی ماه همزمان با سراسر کشور به همت معاونت آموزش جهاددانشگاهی استان مرکزی در اراک برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه این آزمون در استان مرکزی به صورت متمرکز در دانشگاه صنعتی اراک برگزار شد، تعداد شرکت کنندگان در این آزمون را 893 نفر عنوان کرد و گفت: از این تعداد 555 نفر بانوان و 338 نفر آقایان بودند.

مرادی اضافه کرد: پذیرفته شدگان این آزمون در استان مرکزی جهت جذب و پذیرش در دانشگاه فرهنگیان، صندوق تامین خسارت بدنی، اداره کل بهزیستی و حفاظت محیط زیست استان در نظر گرفته شده است.

این مقام مسوول با بیان اینکه دستگاه های اجرایی از سال 93 به بعد آزمونی تحت عنوان آزمون فراگیر دستگاه های اجرایی کشور به منظور استخدام و تامین نیروی انسانی متخصص مورد نیاز خود برگزار می نمایند، خاطرنشان کرد: آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی زیر نظر سازمان اداری استخدامی کشور و مرکز آزمون جهاد دانشگاهی برگزار شد.

رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی در پایان، زمان اعلام نتایج این آزمون‌ را کمتر از یک ماه عنوان کرد.

کلید واژه ها: آزمون استان مرکزی دستگاه اجرایی استخدامی