برپایی کارگاه آموزشی "آشنایی با مهارت‌های مداخله‌ در بحران خودکشی" ویژه کارکنان بهزیستی استان مرکزی

۱۰ دی ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۴ کد : ۶۶۹۵۳ معاونت آموزشی تاپ خبر
کارگاه آموزشی دو روزه آشنایی فراگیران با مهارت‌های مداخله‌ در بحران خودکشی ویژه کارکنان بهزیستی در جهاددانشگاهی استان مرکزی در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ زهره نعمتی معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان با اعلام این خبر، گفت: به همت این معاونت، کارگاه آموزشی آشنایی فراگیران با مهارت های مداخله در بحران خودکشی ویژه کارکنان سازمان بهزیستی استان در  حال برگزاری است.

وی تصریح کرد: این دوره با هدف افزایش آگاهی و دانش فراگیران سازمان بهزیستی استان مرکزی به مدت 16 با تدریس خانم دکتر علی‌آبادی در سالن جلسات جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.

نعمتی ادامه داد: از سرفصل های این دوره آموزشی می توان به تعاریف و مفاهیم، هماگیرشناسی، سبب شناسی، عوامل خطرساز، نحوه مصاحبه در خودکشی، انواع مداخلات تلفنی، ویژگی های مداخله گر، انواع و مراحل تماس، پایان مکالمه اشاره کرد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی