معرفی تیم‌های راه یافته به مرحله نیمه‌نهایی مسابقات ملی "مناظره دانشجویی" در استان مرکزی

۱۲ دی ۱۴۰۲ | ۱۰:۱۱ کد : ۶۷۰۹۷ معاونت فرهنگی تاپ خبر
چهار تیم دانشجویی استان مرکزی به مرحله نیمه نهایی مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان راه یافتند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ علیرضا دارابی دبیر دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان در این باره، گفت: مرحله استانی دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی و با حضور 58 تیم دانشجویی استان مرکزی برگزار شد.

وی تصریح کرد: در این مرحله تیم های دانشجویی در قالب دو گروه موافق و مخالف در موضوعات گزاره های انتخابی در حوزه های فرهنگی، دینی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، علم و فناوری و ... با یکدیگر به مناظره و رقابت پرداختند.

دارابی افزود: در مرحله یک چهارم نهایی تیم "تابش" از دانشگاه فرهنگیان زینب کبری(س)، تیم "شهید باکری" از حوزه علمیه خواهران ساوه و  تیم‌های "رافعان چالش" و "قلم" از دانشگاه فرهنگیان شهید باهنر اراک به مرحله نیمه نهایی صعود کردند.