ویژه کارکنان بهزیستی؛

کارگاه آموزشی "تامین مالی و هزینه‌ای مسکن" در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد

۱۳ دی ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۷ کد : ۶۷۱۴۲ معاونت آموزشی تاپ خبر
کارگاه آموزشی یک روزه با عنوان تامین مالی و هزینه ای مسکن ویژه کارکنان سازمان بهزیستی در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ به همت معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان مرکزی، کارگاه آموزشی یک روزه با عنوان تامین مالی و هزینه ای مسکن در جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

این کارگاه آموزشی یک روزه ویژه کارشناسان مسکن سازمان بهزیستی استان مرکزی با هدف آشنایی فراگیران با دستورالعمل های تامین مالی و هزینه ای مسکن و آموزش نحوه گردش کار در بحث مالی با تدریس آقای نصری به مدت 8 ساعت برگزار شد.

لازم به ذکر است؛ برگزاری دوره های ویژه کارکنان سازمان بهزیستی در قالب امضای  تفاهم نامه همکاری آموزشی جهاددانشگاهی و اداره کل بهزیستی در حال برگزاری است.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی استان مرکزی بهزیستی مسکن