آغاز مرحله نیمه‌نهایی مسابقات ملی "مناظره دانشجویی" در استان مرکزی

۱۳ دی ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۶ کد : ۶۷۱۴۶ معاونت فرهنگی تاپ خبر
مرحله نیمه‌نهایی مسابقات ملی "مناظره دانشجویی" در استان مرکزی تا ساعتی دیگر در دانشگاه فرهنگیان شهید باهنر اراک آغاز می شود.
آغاز مرحله نیمه‌نهایی مسابقات ملی "مناظره دانشجویی" در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مرحله نیمه نهایی دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان مرکزی با حضور 4 تیم راه یافته به این مرحله مسابقات از صبح امروز، 13 دی ماه در دانشگاه فرهنگیان شهید باهنر اراک برگزار می شود.

در این مرحله تیم تابش از دانشگاه فرهنگیان زینب کبری(س) اراک و شهید باکری از حوزه علمیه خواهران ساوه با موضوع "بالا رفتن سن ازدواج جوانان، ریشه فرهنگی، اجتماعی دارد نه اقتصادی" و تیم‌های رافعان چالش و قلم هر دو از دانشگاه فرهنگیان شهید باهنر اراک با موضوع "عدم تربیت نیروی سیاسی جدید برای نسل‌های بعدی، چالش جدی ساختار سیاسی جمهوری اسلامی ایران است تا ساعتی دیگر به رقابت می پردازند.

شایان ذکر است؛ تیم های دانشجویی برگزیده این دوره از مسابقات، به مرحله فینال راه پیدا خواهند کرد.