برگزاری آزمون انتصاب مشاغل مدیران بانک رفاه کارگران استان مرکزی

۱۶ دی ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۹ کد : ۶۷۳۲۳ معاونت آموزشی
آزمون انتصاب مشاغل مدیران بانک رفاه کارگران استان مرکزی به همت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان برگزار شد.
برگزاری آزمون انتصاب مشاغل مدیران بانک رفاه کارگران استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ زهره نعمتی معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان در این باره، اظهارکرد: آزمون انتصاب مشاغل مدیران بانک رفاه کارگران روز جمعه، 15 دی ماه در محل پردیس جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

وی افزود: این آزمون به صورت برخط و به صورت الکترونیکی با حضور ناظرین و رئیس بانک رفاه کارگران استان مرکزی برگزار شد.

نعمتی اضافه کرد: 10 نفر از کارکنان بانک رفاه کارگران استان پس از قبولی در این آزمون در پست های مدیریتی خدمت خواهند کرد.

به گفته وی؛ بانک رفاه کارگران هر ساله به منظور تامین نیروی انسانی و ارتقاء آنان در پست های مدیریتی، اقدام به برگزاری آزمون های استخدامی می نماید.

کلید واژه ها: آزمون بانک رفاه کارگران جهاددانشگاهی