رقابت ۴۰۰ دانشجوی مرکز علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی اراک در امتحانات پایان ترم تحصیلی

۲۳ دی ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۲ کد : ۶۷۵۰۸ معاونت آموزشی تاپ خبر
امتحانات پایان ترم نیمسال اول ۱۴۰۲-۱۴۰۳ در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن بیات مدیر آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در این باره، گفت: امتحانات پایان ترم نیمسال اول 1402-1403 از امروز، 23 دی‌ماه آغاز و تا 4 بهمن‌ماه سال‌جاری با رقابت دانشجویان در این مرکز آموزشی آغاز شد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 400 دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک مشغول فعالیت هستند، افزود: امتحانات پایان ترم تحصیلی این ترم در این مرکز شامل 2995 نفر درس است.

این مقام مسوول خاطرنشان کرد: 150 دانشجو در نیمسال اول 1402-1403 در این مرکز آموزشی فارغ‌التحصیل می شوند.

به گفته وی؛ رشته‌های مقطع کاردانی شامل حقوق ثبتی، امور فرهنگی، تربیت مربی پیش دبستانی، روابط عمومی، مدیریت امور اداری، مدیریت کسب و کار، شهرسازی، فناوری اطلاعات(اینترنت و شبکه های گسترده)، امور بانکی و تجهیزات پزشکی و عمران(حمل و نقل شهری) و رشته‌های مقطع کارشناسی شامل حقوق ثبت اسناد و املاک، روابط عمومی، مدیریت امور فرهنگی(برنامه‌ریزی فرهنگی)، تربیت مربی پیش‌دبستانی، مدیریت کسب و کار، مهندسی فناوری اطلاعات، حسابداری بانکی و مدیریت امور اداری است.

کلید واژه ها: روابط عمومی جهاددانشگاهی