بازدید معاون آموزشی دانشگاه علمی‌کاربردی استان مرکزی از روند برگزاری امتحانات پایان‌ترم مرکز جهاددانشگاهی اراک

۲۵ دی ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۰ کد : ۶۷۵۹۰ معاونت آموزشی تاپ خبر
معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی از روند برگزاری امتحانات پایان ترم تحصیلی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک بازدید به عمل آورد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ رحیم رضایی معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان و هیات همراه از روند برگزاری امتحانات پایان ترم نیمسال اول ۱۴۰۳-۱۴۰۲ در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک بازدید به عمل آورند.

در حال حاضر 400 دانشجو در دو مقطع کاردانی و کارشناسی در 18 کد رشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک مشغول تحصیل هستند.

گفتنی است؛ امتحانات پایان ترم تحصیلی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک از 23 دی‌ماه آغاز شده و تا 4 بهمن ماه سال جاری در این مرکز آموزشی برگزار خواهد شد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی علمی کاربردی اراک