به همت جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد؛

کارگاه آموزشی "رویکرد توسعه بر توانمندی‌های روانی و اجتماعی زنان سرپرست خانوار"

۲۶ دی ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۱ کد : ۶۷۶۲۱ معاونت آموزشی تاپ خبر
کارگاه آموزشی با عنوان رویکرد توسعه بر توانمندی‌های روانی و اجتماعی زنان سرپرست خانوار ویژه کارکنان سازمان بهزیستی به همت جهاددانشگاهی استان مرکزی در حال برگزاری است.
کارگاه آموزشی "رویکرد توسعه بر توانمندی‌های روانی و اجتماعی زنان سرپرست خانوار"

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ کارگاه آموزشی با عنوان رویکرد توسعه بر توانمندی‌های روانی و اجتماعی زنان سرپرست خانوار به همت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان در حال برگزاری است.

این کارگاه آموزشی با هدف آشنایی و ارتقاء سطح آگاهی توانمندی‌های روانی و اجتماعی زنان سرپرست خانوار با تدریس دکتر علی آبادی برگزار می شود.

از سرفصل های اصلی این دوره می توان به تعریف توانمندی زنان سرپرست خانوار، ارتقا توانمندی زنان سرپرست خانوار و نقش  حمایت‌های مددکاری در ارتقای توانمندی زنان سرپرست خانوار اشاره کرد.

گفتنی است؛ برگزاری این دوره آموزشی ویژه کارشناسان امور اجتماعی سازمان بهزیستی استان مرکزی پیرو تفاهم نامه منعقده این سازمان با جهاددانشگاهی استان است.

کلید واژه ها: توانمندی زنان سرپرست خانوار