برگزاری دوره "تربیت مربی پیش‌دبستانی" در مرکز آموزش تخصصی جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۲ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۵ کد : ۶۷۷۸۹ معاونت آموزشی تاپ خبر
دوره تربیت مربی پیش دبستانی به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ زهرا سعادت‌خواه مدیر مرکز آموزش تخصصی کوتاه‌مدت جهاددانشگاهی استان، در این باره، اظهارکرد: دوره تربیت مربی پیش دبستانی ویژه متقاضیان مربیگری و مربیان شاغل در این مرکز آموزشی در حال برگزاری است.

وی افزود: این دوره آموزشی روزهای شنبه از ساعت 15 الی 16:30 با تدریس خانم دکتر علی‌آبادی استاد دانشگاه همراه با ارائه گواهینامه معتبر از سوی جهاددانشگاهی استان به پذیرفته شدگان این دوره همراه خواهد بود.

سعادت‌خواه اضافه کرد: علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی به نشانی اراک، خیابان شهید بهشتی، کوچه مسجد حاج آقاصابر مراجعه و یا با شماره 5-08632241434 تماس بگیرند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی دوره آموزشی