آغاز مرحله رده‌بندی و آیین اختتامیه مسابقات ملی "مناظره دانشجویی" در استان مرکزی

۱۰ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۵ کد : ۶۸۰۲۱ معاونت فرهنگی تاپ خبر
مرحله رده‌بندی و آیین اختتامیه مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان مرکزی به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مرحله رده‌بندی و آیین اختتامیه مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان مرکزی با رقابت تیم های شرکت کننده و اهدای جوایز به تیم های برتر به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی در سالن اجتماعات جهاددانشگاهی استان آغاز شد.

در مرحله رده بندی دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان مرکزی، تیم های "رافعان چالش" از دانشگاه فرهنگیان شهید باهنر اراک و شهید باکری از حوزه علمیه خواهران ساوه به رقابت می پردازند.

در مرحله فینال این مسابقات تیم‌های "قلم" از دانشگاه فرهنگیان شهید باهنر اراک و "تابش" از دانشگاه فرهنگیان زینب‌کبری(س) رقیب هم خواهند بود.

کلید واژه ها: استان مرکزی جهاددانشگاهی