چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی(جشن ملی، مشارکت پرشور، آینده روشن)/۳

۱۷ بهمن؛ آیین تجدید میثاق دانشگاهیان با شهدای انقلاب توسط جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۵ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۰:۱۷ کد : ۶۸۱۷۶ معاونت فرهنگی تاپ خبر
همزمان با دهه فجر، آیین تجدید میثاق دانشگاهیان استان مرکزی با شهدای والامقام انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مدافع حریم ولایت به همت جهاددانشگاهی استان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان با اعلام این خبر، اظهارکرد: به‌مناسبت چهل و پنجمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و همزمان با ششمین روز دهه فجر، مراسم تجدید میثاق دانشگاهیان استان مرکزی با شهدای انقلاب و دفاع مقدس برگزار می شود.

وی افزود: دانشگاهیان استان مرکزی همراه با جهادگران جهاددانشگاهی ضمن حضور بر مزار شهدای والامقام انقلاب، دفاع مقدس و مدافع حریم ولایت، یاد و خاطره آن عزیزان را گرامی داشته و با آرمان های مقدس آنان تجدید میثاق خواهند کرد.

مرادی اضافه کرد: آیین تجدید میثاق دانشگاهیان استان مرکزی با شهدای انقلاب هر ساله به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی و مشارکت کمیته دانشجویی ستاد بزرگداشت دهه فجر استان در گلزار شهدای اراک برگزار می شود.

گفتنی است؛ این مراسم روز سه‌شنبه، 17 بهمن ماه راس ساعت 10 صبح در حسینیه گلزار شهدای اراک برگزار می شود.

کلید واژه ها: دانشگاهیان استان مرکزی انقلاب جهاددانشگاهی