چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی(جشن ملی، مشارکت پرشور، آینده روشن)/۸

رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی: دانشگاهیان در عرصه جهاد علم و پژوهش راه شهدا را ادامه دهند

۱۸ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۷:۳۱ کد : ۶۸۳۵۶ معاونت فرهنگی تاپ خبر
مرادی در آیین تجدید میثاق دانشگاهیان استان مرکزی با شهدای والامقام، اظهارکرد: امید است دانشگاهیان در عمل بتوانند در عرصه جهاد علم و تحقیق و پژوهش و حوزه هایی که دانشگاهیان در آن فعالیت می کنند راه انقلاب و شهدا ادامه دهند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن مرادی رئیس جهاد دانشگاهی استان در آیین تجدید میثاق دانشگاهیان استان مرکزی با آرمان های شهدای انقلاب اسلامی که به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان که در گلزار شهدای اراک برگزار شد، گفت: امید است دانشگاهیان در عمل بتوانند در عرصه جهاد علم و تحقیق و پژوهش و حوزه هایی که دانشگاهیان در آن فعالیت می کنند راه انقلاب و شهدا ادامه دهند.

وی تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم در عرصه های مختلف رهروان خوبی برای شهدای بزرگوار باشیم و پرچم این انقلاب را که امروز ۴۵ ساله می شود به امام زمان(عج) بسپاریم.

همچنین در این مراسم دانشگاهیان با حضور بر مزار شهدای دوران مبارزات انقلاب اسلامی و هشت سال جنگ تحمیلی، با نثار گل به مقام والای این شهیدان ادای احترام کرده و با آنان تجدید میثاق کردند.

کلید واژه ها: استان دانشگاهیان انقلاب