۳۰ بهمن؛ پایان مهلت ثبت‌نام مسابقات ملی "سدید" در استان مرکزی

۲۱ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۷ کد : ۶۸۴۱۹ معاونت فرهنگی تاپ خبر
نخستین دوره مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای "سدید" به همت سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی در استان مرکزی برگزار می‌شود.
۳۰ بهمن؛ پایان مهلت ثبت‌نام مسابقات ملی "سدید" در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان با اعلام این خبر، گفت: نخستین دوره مسابقات ملی ارائه سه دقیقه ای مرحله استانی در بخش‌های معرفی کتاب سه دقیقه‌ای، معرفی پایان نامه، مقاله و معرفی طرح پژوهشی یا اختراع در سه دقیقه ویژه تمامی دانشجویان استان برگزار می شود.

وی تصریح کرد: مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای "سدید" بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی، بیانی و ایده‌ پردازی در دانشجویان، کاربردی کردن پژوهش‌‌ها و تحقیقات دانشجویی، ترویج فرهنگ مطالعه و ترویج گفتمان علم است.

غلامی با اشاره به اینکه به برگزیدگان علاوه بر دریافت لوح تقدیر معتبر، به مرحله سراسری معرفی خواهند شد، افزود: علاقه‌مندان می توانند جهت ثبت نام، مشخصات خود را به شماره ۰۹۱۸۳۶۵۰۸۳۰ ارسال نمایند و یا به آیدی@jahadarak پیام ارسال کنند.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان در پایان یادآور شد: مهلت ثبت‌نام این مسابقات تا پایان بهمن ماه جاری و زمان برگزاری مسابقات نیز اسفند۱۴۰۲ تعیین شده است.

کلید واژه ها: معرفی مسابقات سه دقیقه جهاددانشگاهی