دیدار رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی با "رودبارانی" جانباز دوران دفاع مقدس

۲۸ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۱:۴۸ کد : ۶۸۶۹۰ معاونت فرهنگی تاپ خبر
رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی به مناسبت روز جانباز با رودبارانی جانباز دوران دفاع مقدس دیدار و گفت وگو کرد.
دیدار رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی با "رودبارانی" جانباز دوران دفاع مقدس

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان به مناسبت سالروز ولادت حضرت ابوالفضل العباس(ع) و روز جانباز با حضور در منزل محمدجواد رودبارانی جانباز 50 درصد دوران دفاع مقدس با وی و خانواده‌اش در فضایی صمیمی دیدار و گفت و گو کرد.

در این مراسم که به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی و با حضور رئیس و معاون فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان اراک، غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان برگزار شد با اهدای هدایایی از ایثارگری، صبر و استقامت این جانباز و خانواده وی تقدیر به عمل آوردند.

گفتنی است؛ محمدجواد رودبارانی جانباز 50 درصد اراکی در عملیات بیت المقدس به درجه رفیع جانبازی نائل شد.