آغاز ثبت‌نام آزمون استخدامی اختصاصی معلولان/زمان برگزاری آزمون؛ اردیبهشت ۱۴۰۳

۳۰ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۷:۳۹ کد : ۶۸۷۶۹ معاونت آموزشی تاپ خبر
ثبت‌نام آزمون استخدامی اختصاصی معلولان در سال ۱۴۰۲ از سوی مرکز آزمون جهاددانشگاهی اعلام شد.
آغاز ثبت‌نام آزمون استخدامی اختصاصی معلولان/زمان برگزاری آزمون؛ اردیبهشت ۱۴۰۳

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ به منظور تأمین نیروی انسانی مورد نیاز در ۴۵ دستگاه اجرایی کشور، ثبت نام اولین آزمون استخدامی اختصاصی معلولان با ضوابط و شرایط مندرج در دفترچه راهنما از روز یکشنبه، ۲۹ بهمن‌ماه آغاز و تا ۹ اسفندماه سال جاری ادامه دارد.

ثبت‌نام منحصراً به صورت اینترنتی و از طریق سایت مرکز آزمون جهاد دانشگاهی به نشانی hrtc.ir انجام می‌شود.

کارت شرکت در آزمون، از روز ۱۸ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ برای مشاهده و پرینت بر روی سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی قرار خواهد گرفت. آزمون در روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در تهران و در صورت لزوم در مراکز استان ها و شهرستان ها حسب مورد، برگزار خواهد شد. زمان اعلام نتایج آزمون استخدامی معلولان، اواخر خردادماه سال آینده خواهد بود.

لازم به ذکر است؛ آزمون استخدامی معلولان همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی جهت جذب نیرو در سازمان امور مالیاتی، آموزش فنی و حرفه ای، سازمان بهزیستی، آموزش و پرورش، شرکت برق منطقه ای باختر، مراکز درمانی و ... برگزار می شود.

کلید واژه ها: آزمون استخدامی معلولان استخدامی