استقبال مهدهای کودک‌ استان مرکزی از دوره آموزشی "تربیت مربی پیش‌دبستانی" توسط جهاددانشگاهی

۳۰ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۷:۴۸ کد : ۶۸۷۷۰ معاونت آموزشی تاپ خبر
معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان مرکزی از استقبال خوب مهدهای کودک و مراکز پیش دبستانی استان از دوره‌های آموزشی تربیت مربی پیش دبستانی به همت این معاونت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ زهره نعمتی معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان در این باره، اظهارکرد: مهدهای کودک و مراکز پیش دبستانی سطح شهر با معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی همکاری می کنند.

وی افزود: در راستای برگزاری دوره‌های آموزشی "تربیت مربی پیش دبستانی و مهد کودک" که با استقبال خوبی هم روبروست. هر فراگیر می بایست پس از گذراندن دوره تئوری 30 ساعت به صورت کارورز در مراکز مرتبط فعالیت نماید.

اعلام آمادگی 10 مرکز برای همکاری با جهاددانشگاهی استان

نعمتی ادامه داد: بر همین اساس با پیگیری‌های به عمل آمده و رایزنی با مهدهای کودک و مراکز پیش دبستانی، 10 مرکز برای همکاری اعلام آمادگی کرده اند. از این پس فراگیران دوره‌های مربی پیش دبستانی و مهد کودک، دوره های کارورزی را طی خواهند کرد.

به گفته وی؛ بر اساس مجوزهای صادر شده دفتر مرکزی جهت برگزاری این دوره‌ها، گواهینامه‌های دوره مورد نظر، پس از کسب نمره قبولی در بخش تئوری و تاییدیه کارورزی صادر خواهد شد.