اجرای طرح "در محضر قرآن" ویژه جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی

۳۰ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۳ کد : ۶۸۷۷۲ معاونت فرهنگی تاپ خبر
طرح در محضر قرآن با هدف ایجاد زمینه مناسب انس با کلام وحی و توسعه سواد قرآنی ویژه جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی اجرا می شود.
اجرای طرح "در محضر قرآن" ویژه جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ طرح در محضر قرآن همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی به همت سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور اجرا می شود.

در این طرح که با هدف ایجاد زمینه مناسب برای انس با قرآن کریم و احیای سنت اسلامی خواندن روزانه کلام وحی، رشد تربیت قرآنی از طریق توسعه سواد قرآنی صورت می گیرد، آموزش ضمن خدمت روخوانی و روانخوانی قرآن به مدت 28 ساعت ویژه جهادگران جهاددانشگاهی اجرا می شود.

ثبت نام این دوره از 29 بهمن آغاز شده و تا 10 اسفندماه سال جاری از طریق سایتhttps://qurani.jdereg.ir/ انجام می شود. زمان شروع این طرح از  12 الی 24 اسفندماه سال جاری خواهد بود.

جهادگران جهاددانشگاهی می‌توانند با مراجعه به سایت فوق و با انتخاب استان محل اشتغال نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایند و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های  02167612333_02167612214 تماس بگیرند.

کلید واژه ها: طرح جهاددانشگاهی