ثبت‌نام آزمون استخدامی سازمان تأمین اجتماعی تمدید شد

۰۸ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۴ کد : ۶۹۰۳۱ معاونت آموزشی تاپ خبر
ثبت‌نام آزمون استخدامی سازمان تأمین اجتماعی تا پایان روز یکشنبه، ۱۳ اسفند‌ماه ۱۴۰۲ تمدید شد.
ثبت‌نام آزمون استخدامی سازمان تأمین اجتماعی تمدید شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ ثبت‌نام آزمون استخدامی سازمان تأمین‌اجتماعی از سوی مرکز آزمون جهاددانشگاهی تا روز یکشنبه 13 اسفندماه تمدید شد و  متقاضیان برای شرکت در این آزمون می توانند به وبگاه این مرکز به نشانی hrtc.ir مراجعه کنند.

در مجموع 4902 نفر بعد از برگزاری آزمون و انجام مراحل مصاحبه و گزینش، جذب سازمان تأمین‌اجتماعی می‌شوند که 3560 نفر برای اشتغال در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی و مابقی برای اشتغال در بخش بیمه‌ای این سازمان پذیرفته خواهند شد.

در بخش درمان نیز حدود 100 نفر پزشک و 1600 نفر پرستار در این فرایند جذب می‌شوند و مابقی ظرفیت این بخش مربوط به سایر مشاغل رسته درمان خواهد بود.

لازم به ذکر است؛ آزمون استخدامی سازمان تامین اجتماعی همزمان با سراسر کشور 31 فروردین 1403 در استان مرکزی برگزار خواهد شد.

کلید واژه ها: آزمون تأمین اجتماعی سازمان تأمین