به همت جهاددانشگاهی استان برگزار شد؛

دوره "گزارش‌نویسی و بازدید منزل" ویژه کارشناسان شبه‌خانواده سازمان بهزیستی استان مرکزی

۰۸ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۳ کد : ۶۹۰۳۳ معاونت آموزشی تاپ خبر
دوره "گزارش نویسی و بازدید منزل" ویژه کارشناسان شبه خانواده سازمان بهزیستی استان مرکزی به مدت ۲ روز در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ زهره نعمتی معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان در این رابطه، گفت: دوره گزارش نویسی و بازدید منزل ویژه کارشناسان شبه خانواده سازمان بهزیستی استان به مدت 2 روز با تدریس پیمان صبا با هدف آشنایی فراگیران با گزارش نویسی و بازدید منزل، افزایش آگاهی و دانش پیرامون گزارش نویسی در جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

وی اظهارکرد: از سرفصل‌های این دوره آموزشی می توان به تعاریف، رویکرد خانوار محور سازمان بهزیستی، ضرورت کسب مهارت گزارش نویسی و مستندسازی در فرآیند مراقبت و نظارت، ابزارهای گزارش و نظارت و اصول گزارش‌نویسی و مستندسازی اشاره کرد.

این مقام مسوول اضافه کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه کارکنان سازمان بهزیستی استان مرکزی پیرو تفاهم‌نامه منعقده با جهاددانشگاهی استان است.

کلید واژه ها: گزارش نویسی جهاددانشگاهی دوره سازمان بهزیستی