برگزاری آیین رونمایی از کتاب "رسائل فقهی" از انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۸ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۳ کد : ۶۹۰۵۰ معاونت فرهنگی تاپ خبر
مراسم رونمایی از کتاب "رسائل فقهی" از انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی در حوزه علمیه امام خمینی(ره) اراک برگزار شد.
برگزاری آیین رونمایی از کتاب "رسائل فقهی" از انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مراسم رونمایی از کتاب رسائل فقهی تالیف حجت‌الاسلام سعید حسنی عضو هیات علمی دانشگاه فرهنگیان استان و مولف این کتاب به همت معاونت پژوهشی مرکز مدیریت حوزه علمیه برادران استان مرکزی و معاونت پژوهشی حوزه علمیه امام خمینی(ره) اراک برگزار شد.

حجت‌الاسلام عباسی مدیر حوزه علمیه برادران استان مرکزی در این مراسم که با حضور مسوول انتشارات جهاددانشگاهی استان و جمعی از اساتید حوزه و دانشگاه و طلاب برگزار شد مطالبی در خصوص ضرورت تحقیق، پژوهش و نگارش در زمینه علوم اسلامی و انسانی بیان کرد.

حجت الاسلام حسنی مولف این کتاب نیز در این مراسم تجربه‌های خود در زمینه پژوهش و نگارش آثار علمی و به ویژه فقهی را در جلدهای اول تا سوم کتاب رسائل فقهی بیان کرد و افزود: جلد چهارم این کتاب در موضوع فقه تجارت و صنعت در حال تحقیق و نگارش است.

گفتنی است؛ مجموعه کتب رسائل فقهی به همت انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی به چاپ رسیده و در دسترس پژوهشگران قرار گرفته است.

کلید واژه ها: استان مرکزی کتاب فقهی مرکزی نگارش