برپایی ۵ کارگاه‌ آموزشی ویژه مهندسین سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مرکزی

۱۲ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۱ کد : ۶۹۱۷۶ معاونت آموزشی تاپ خبر
به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه‌مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی، ۵ کارگاه آموزشی ویژه مهندسین سازمان نظام مهندسی ساختمان استان برگزار شد.
برپایی ۵ کارگاه‌ آموزشی ویژه مهندسین سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ زهرا سعادت‌خواه مدیر مرکز آموزش تخصصی کوتاه‌مدت جهاددانشگاهی استان در این باره، گفت: کارگاه‌های آموزشی ویژه مهندسین سازمان نظام مهندسی ساختمان استان به همت این مرکز برگزار شد.

وی تصریح کرد: این کارگاه های آموزشی با تدریس دکتر جمشیدی، مهندس دهقانی، مهندس فراهانی، مهندسی امینی، مهندس افروز و مهندس لطیفی برگزار شد.

سعادتخواه در ادامه عناوین این کارگاه‌های آموزشی را شامل دوره‌های ورود به حرفه اجرا شامل نکات اجرایی در تخریب بناهای فرسوده و پی‌های سطحی، نکات اجرایی تاسیسات برقی ساختمان، سازه‌های فولادی و بتنی، آشنایی با شرح وظایف پیمانکار و مصالح ساختمانی و استانداردهای مرتبط عنوان کرد.

مدیر مرکز آموزش تخصصی کوتاه‌مدت جهاددانشگاهی استان بیان کرد: این دوره‌های آموزشی به مدت یک ماه در مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

کلید واژه ها: کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان