برپایی کارگاه آموزشی"مهارت‌های زندگی" در مرکز جهاددانشگاهی ساوه

۱۵ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۱ کد : ۶۹۳۲۹ معاونت آموزشی تاپ خبر
مدیر مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه از برگزاری کارگاه آموزشی مهارت های زندگی در این شهرستان خبر داد.
برپایی کارگاه آموزشی"مهارت‌های زندگی" در مرکز جهاددانشگاهی ساوه

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مهدی کاظمی مدیر مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه، گفت: کارگاه آموزشی مهارت های زندگی همراه با مشاوره در این مرکز برگزار می شود.

وی افزود: کارگاه مهارت زندگی ویژه زوج هایی که تاریخ ازدواج آنها کمتر از 5 سال می گذرد به مدت 16 ساعت و مشاوره به مدت 4 ساعت رایگان برگزار می شود.

کاظمی اضافه کرد: دوره مذکور با هدف کاهش آسیب های اجتماعی برای خانواده و زوج های جوان، روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه از ساعت 9 الی 12 در مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی برپا می شود.

به گفته وی؛ متقاضیان می تواند جهت شرکت نام ونام خانوادگی زوجین، تاریخ تولد، کد ملی و تاریخ ازدواج را به شماره 09334379291 پیامک نمایند.

این مقام مسوول در پایان یادآور شد: کارگاه آموزش مهارت های زندگی به همت جهادددانشگاهی و با همکاری مرکز مشاوره یارا در این شهرستان برگزار می شود.