برگزاری مسابقه "قرآن مسیر هدایت"(۵) در استان مرکزی

۲۲ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۶ کد : ۶۹۵۸۹ معاونت فرهنگی تاپ خبر
مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی از برگزاری مسابقه قرآن مسیر هدایت ۵ ویژه دانشجویان استان خبر داد.
برگزاری مسابقه "قرآن مسیر هدایت"(۵) در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، علیرضا دارابی مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی در این باره، گفت: مسابقه بزرگ قرآن مسیر هدایت 5 همزمان با ماه مبارک رمضان به همت کانون قرآن و عترت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.

وی بیان کرد: این مسابقه برای پنجمین سال متوالی در ماه ضیافت الله برگزار می شود و سوالات مسابقه در روزهای ماه مبارک رمضان طرح و در کانال ایتا سازمان دانشجویان و پیج اینستاگرام به آدرس isojd_markazi بارگذاری خواهد شد.

دارابی با اشاره به اینکه این مسابقه قرآنی از شب اول ماه مبارک رمضان آغاز شده و تا شب عید فطر ادامه دارد، خاطرنشان کرد: علاقه مندان می توانند پاسخ سوالات را به آیدی@jahadarak ارسال نمایند.

این مقام مسوول در پایان هدف از برگزاری مسابقات قرآنی را ارتقای سطح فرهنگ قرآن دانشجویان و انس بیش از پیش دانشجویان با کلام وحی عنوان کرد.