برپایی دوره‌های آموزشی "زبان انگلیسی" ویژه کارکنان شرکت پتروشیمی شازند

۲۲ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۵ کد : ۶۹۵۹۲ معاونت آموزشی تاپ خبر
به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه‌مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی، دوره‌های آموزشی زبان انگلیسی ویژه کارکنان شرکت پتروشیمی شازند در حال برگزاری است.
برپایی دوره‌های آموزشی "زبان انگلیسی" ویژه کارکنان شرکت پتروشیمی شازند

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ زهرا سعادت‌خواه مدیر مرکز آموزش تخصصی کوتاه‌مدت جهاددانشگاهی استان با اعلام این خبر، تصریح کرد: دوره های آموزشی زبان انگلیسی ویژه کارکنان شرکت پتروشیمی شازند در سه سطح مبتدی Fundamental، متوسط Intermediate، پیشرفتهUpper-Intermediate به همت این مرکز در حال برگزاری است.

وی افزود: دوره های آموزشی مذکور با کتاب‌های تاپ ناچ Top Notch  تدریس می شود که یک مجموعه کاربردی برای آموزش زبان انگلیسی و بر مبنای روش Communicative based است و با اصولی علمی، تمرینات منظم آموزش و یادگیری زبان انگلیسی را تسهیل کرده است.

سعادتخواه اضافه کرد: این دوره آموزشی با تدریس استاد میرجعفری و خانم محمدخانی روزهای دوشنبه و چهارشنبه در این مرکز آموزشی برگزار می شود.

مدیر مرکز آموزش تخصصی کوتاه‌مدت جهاددانشگاهی استان در پایان یادآور شد: دوره های آموزشی کارکنان دولت با هدف توانمندسازی و افزایش کارایی و اثربخشی آنان برگزار می شود.

کلید واژه ها: دوره آموزشی جهاددانشگاهی استان زبان انگلیسی