برپایی کارگاه آموزشی "تغییر و اصلاح رفتار کودکان دارای معلولیت" ویژه کارکنان بهزیستی استان مرکزی

۲۳ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۸ کد : ۶۹۶۳۹ معاونت آموزشی تاپ خبر
به همت معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان مرکزی، کارگاه آموزشی "تغییر و اصلاح رفتار کودکان دارای معلولیت" ویژه کارکنان بهزیستی استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ زهره نعمتی معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان در این باره، گفت: کارگاه آموزشی تغییر و اصلاح رفتار کودکان دارای معلولیت ویژه کارکنان بهزیستی استان در جهاددانشگاهی برگزار شد.

وی افزایش آگاهی و آشنایی فراگیران با روش ها و اصول تغییر رفتار کودکان، آشنایی فراگیران با تغییر و اصلاح رفتار کودکان دارای معلولیت را از اهداف این دوره آموزشی بیان کرد.

نعمتی در ادامه سرفصل‌های این کارگاه را شامل مشاهده و انواع ثبت رفتار کودکان، ارزیابی کارکردی، انواع تقویت تفکیکی، روش های کنترل پیشایند و قراردادهای رفتاری عنوان کرد.

به گفته وی؛ کارگاه آموزشی تغییر و اصلاح رفتار کودکان دارای معلولیت به مدت 16 ساعت با تدریس خانم دکتر فراهانی ویژه کارشناسان مراکز شبانه روزی و مراقبتی و ویزیت و مددکاران و روانشناسان سازمان بهزیستی برگزار شد.