برگزاری مسابقه پیامکی "زندگی با آیه‌ها" ویژه اعضای جهاددانشگاهی

۲۳ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۷ کد : ۶۹۶۵۴ معاونت فرهنگی تاپ خبر
همزمان با ماه مبارک رمضان، مسابقه پیامکی "زندگی با آیه‌ها" ویژه اعضای جهاددانشگاهی و خانواده آنان برگزار می‌شود.
برگزاری مسابقه پیامکی "زندگی با آیه‌ها" ویژه اعضای جهاددانشگاهی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مسابقه پیامکی "زندگی با آیه‌ها" ویژه اعضای جهاددانشگاهی و خانواده آنان به همت سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور با همکاری دفتر امور فرهنگی جهادگران برگزار می شود.

در این مسابقه که همزمان با ماه مبارک رمضان برگزار می شود هر روز با 2 سوال ویژه خانواده جهادگران مطرح و هر روز به سه نفر از کسانی که پاسخ صحیح را ارسال نمایند به قید قرعه جوایز نقدی اهدا خواهد شد.

مهلت شرکت در مسابقه ساعت14 روز مسابقه الی 12 ظهر روز بعد می باشد و شرکت کنندگان می بایست پاسخ صحیح را در قالب یک عدد دو رقمی(رقم سمت چپ پاسخ سوال الف و رقم سمت راست پاسخ سوال ب) به سر شماره 100000114 پیامک کنند.

علاقه مندان می توانند جهت مشاهده سوالات روز اول و دریافت منابع مسابقه به سامانه رویتاب به نشانی https://www.roytab.ir/ مراجعه نمایند.

کلید واژه ها: مسابقه جهادگران