تمدید مهلت ثبت‌نام دو آزمون استخدامی توسط مرکز آزمون جهاددانشگاهی

۲۱ فروردین ۱۴۰۳ | ۰۹:۲۶ کد : ۷۰۱۲۳ معاونت آموزشی تاپ خبر
ثبت نام دو آزمون استخدامی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و آزمون بکارگیری نیروی قرارداد کار معین شهرداری‌ها که از سوی مرکز آزمون جهاددانشگاهی اعلام شده بود، تمدید شد.
تمدید مهلت ثبت‌نام دو آزمون استخدامی توسط مرکز آزمون جهاددانشگاهی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با توجه به تغییرات و اضافات شغل‌محل‌ها در الحاقیه تا پایان روز شنبه 25 فروردین‌ماه 1403 تمدید شد.

دریافت کارت این آزمون نیز 15 خردادماه و زمان برگزاری آن 18 خردادماه 1403 اعلام شده است.

همچنین بر اساس اطلاعیه دیگری مهلت ثبت‌نام و انتشار اصلاحیه دفترچه راهنمای آزمون بکارگیری نیروی قرارداد کار معین شهرداری‌ها نیز تمدید شد.

بر این اساس، مهلت ثبت‌نام تا پایان روز شنبه 25 فروردین‌ماه 1403 اعلام شده و ضمنا زمان برگزاری آزمون، روز 10 خردادماه 1403 خواهد بود.

داوطلبان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به صفحه اختصاصی آزمون به نشانی https://hrtc.ir/exam/58/page مراجعه کنند.

به داوطلبان تاکید می‌شود، قبل از ثبت‌نام دفترچه راهنمای آزمون و بخش «الحاقیه » را بادقت مطالعه نمایند.

ثبت‌نام آزمون استخدامی برای شهرداری‌های 10 استان(‌آذربایجان غربی، اردبیل، اصفهان، ایلام، بوشهر، خراسان شمالی، خوزستان، سمنان، فارس و همدان)، انجام خواهد شد. در این مرحله، ثبت‌نام جدید صرفاً برای شغل محل‌های مندرج در الحاقیه فراهم است.

شایان ذکر است؛ داوطلبانی که در مرحله قبل در شهرداری های استان های (خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، زنجان، قزوین، کرمان، مرکزی و هرمزگان) ثبت نام نموده‌اند، می توانند نسبت به ویرایش تمام اطلاعات ثبت نامی (از جمله تغییر شغل محل) اقدام نمایند.

کلید واژه ها: آزمون خردادماه مهلت