معرفی برگزیدگان مسابقات سراسری "قرآن مسیر هدایت۵" در استان مرکزی

۲۷ فروردین ۱۴۰۳ | ۰۷:۳۵ کد : ۷۰۲۱۱ معاونت فرهنگی تاپ خبر
از سوی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی، اسامی برگزیدگان مسابقات سراسری قرآن مسیر هدایت۵ اعلام شد.
معرفی برگزیدگان مسابقات سراسری "قرآن مسیر هدایت۵" در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، علیرضا دارابی مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی در این باره، گفت: مسابقه بزرگ قرآن مسیر هدایت 5 همزمان با ماه مبارک رمضان به همت کانون قرآن و عترت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

وی با بیان اینکه این مسابقه قرآنی از شب اول ماه مبارک رمضان آغاز شد و تا شب عیدفطر ادامه داشت، هدف از برگزاری آن را ارتقای سطح فرهنگ قرآن دانشجویان و انس بیشتر با کلام وحی عنوان کرد.

دارابی با اشاره به حضور دانشجویان سراسر کشور در این مسابقه قرآنی، اضافه کرد: دانشجویان از دانشگاه‌های آزاد بروجرد، علوم پزشکی اراک، فنی و حرفه‌ای حضرت معصومه(س) خرم آباد، اراک، مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک، دانشگاه عالی آفرینش بروجرد، دانشگاه فرهنگیان زینب کبری(س) اراک، دانشگاه علوم پزشکی الیگودرز، دانشگاه آزاد خمین، پیام نور اراک، دانشگاه شیراز، دانشگاه مشهد شرکت کردند.

این مقام مسوول ادامه داد: فاطمه خسروخانی دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اراک، آتنا گودرزی دانشجوی رشته آموزش فیزیک دانشگاه اراک و زهرا باقری افوسی دانشجوی رشته علوم تربیتی دانشگاه اراک به 30 سوال این مسابقه پاسخ صحیح دادند و بعنوان برگزیدگان این مسابقه معرفی شدند.

به گفته وی؛ این مسابقه برای پنجمین سال متوالی در ماه ضیافت الله به همت کانون قرآن و عترت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

کلید واژه ها: سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی