انتشار کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی تامین اجتماعی/ باجه رفع نقص کارت در جهاددانشگاهی استان

۲۸ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۲:۵۸ کد : ۷۰۲۷۶ معاونت آموزشی تاپ خبر
کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی پیمانی متمرکز سازمان تامین اجتماعی بر روی سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ زهره نعمتی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان با اعلام این خبر، تصریح کرد: داوطلبین آزمون استخدامی پیمانی متمرکز سازمان تامین اجتماعی می توانند با مراجعه به سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی به نشانی http://www.hrtc.ir نسبت به دریافت کارت ورود به جلسه خود اقدام نمایند.

وی افزود: باجه رفع نقص کارت ورودی این آزمون ویژه شرکت کنندگان استان مرکزی، روزهای چهارشنبه و پنجشنبه 29 و 30 فروردین ماه از ساعت 8 الی 13 در مرکز آموزش های تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی به نشانی اراک، خیابان شهید بهشتی، کوچه مسجد حاج صابر دایر است.

نعمتی خاطرنشان کرد: آزمون استخدام پیمانی متمرکز سازمان تامین اجتماعی در استان مرکزی همزمان با سراسر کشور روز جمعه 31 فروردین ماه در دانشگاه اراک برگزار می شود.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی استان استان مرکزی آزمون اراک