انعقاد تفاهم‌نامه همکاری جهاددانشگاهی استان مرکزی و دانشگاه فرهنگیان استان

۲۹ فروردین ۱۴۰۳ | ۰۷:۵۳ کد : ۷۰۲۸۹ معاونت آموزشی تاپ خبر
تفاهم‌نامه همکاری مشترک جهاددانشگاهی استان مرکزی و دانشگاه فرهنگیان استان با هدف توسعه همکاری آموزشی امضا شد.
انعقاد تفاهم‌نامه همکاری جهاددانشگاهی استان مرکزی و دانشگاه فرهنگیان استان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ با حضور محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی و علی مقدسی سرپرست دانشگاه فرهنگیان استان، تفاهم‌نامه همکاری مشترک با هدف توسعه همکاری‌ آموزشی به مدت ۲ سال امضا شد.

توسعه همکاری‌‌های مشترک و بهره مندی از ظرفیت‌ها، توانمندی و تجربیات و مشارکت در برنامه‌های توانمندسازی و دانش‌افزایی طرفین شامل آموزش‌های رایانه‌ای، آموزش‌های مهارتی مدیریتی، آموزش مهارتی ارتقاء شغلی و آموزش‌های کاربردی روانشناسی می‌باشد.

شناسایی و معرفی دوره های شاخص، شناسایی و دعوت اساتید مجرب، برگزاری کیفی دوره‌های آموزشی، برگزاری آزمون‌های پایان دوره، صدور گواهینامه شرکت در دوره ویژه پذیرفته‌شدگان و ارائه مستندات مربوط به برگزاری دوره‌ها از تعهدات جهاددانشگاهی در این تفاهم‌نامه دوجانبه است.

گفتنی است؛ نیازسنجی از دانشجو معلمان و معرفی دوره‌های مورد نیاز، اطلاع‌رسانی مناسبت دوره‌های آموزشی به فراگیران و ارائه لیست‌های مخاطبان به جهاددانشگاهی و ارائه سرفصل های مصوب دوره‌های ضمن خدمت آموزشی به این نهاد نیز از تعهداد دانشگاه فرهنگیان است.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی آموزشی استان