رقابت ۱۶۹۴ شرکت‌کننده استان مرکزی در آزمون استخدامی سازمان تامین اجتماعی

۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۷:۴۲ کد : ۷۰۳۴۱ معاونت آموزشی تاپ خبر
یک هزار و ۶۹۴ شرکت‌کننده از استان مرکزی در آزمون استخدامی پیمانی متمرکز سازمان تامین اجتماعی به رقابت پرداختند.
رقابت ۱۶۹۴ شرکت‌کننده استان مرکزی در آزمون استخدامی سازمان تامین اجتماعی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان در حاشیه برگزاری این آزمون، گفت: آزمون استخدامی پیمانی متمرکز سازمان تامین اجتماعی همزمان با سراسر کشور در استان به همت جهاددانشگاهی در دانشگاه اراک برگزار شد.

وی افزود: این آزمون با حضور 1694 شرکت کننده استان مرکزی که از این تعداد 884 خانم و 810 آقا بودند همزمان با سراسر کشور در اراک برگزار شد.

مرادی اضافه کرد: در استان مرکزی از طریق این آزمون ۱۳۸ نفر برای تأمین و تقویت نیروی انسانی مورد نیاز مراکز درمانی و ۴۹ نفر برای بخش بیمه‌ای جذب خواهند شد.

رئیس جهاددانشگاهی استان در پایان یادآور شد: نتایج آزمون استخدامی آزمون وزارت بهداشت از سوی مرکز آزمون جهاددانشگاهی به نشانی https://hrtc.ir/ اعلام خواهد شد.

کلید واژه ها: استان مرکزی آزمون جهاددانشگاهی