اجرای اولین دوره طرح ملی "راه بلد" در استان مرکزی

۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۸:۲۷ کد : ۷۰۳۸۱ معاونت فرهنگی تاپ خبر
مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی از اجرای طرح ملی "راه بلد" با هدف بازدید از پروژه‌های کارآفرینانه خبر داد.
اجرای اولین دوره طرح ملی "راه بلد" در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ علیرضا دارابی مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان با اعلام این خبر، گفت: اولین دوره طرح ملی راه بلد به همت این سازمان ویژه دانشجویان اجرا می شود.

وی افزود: در قالب این طرح دانشجویان و نخبگان دانشگاهی از پروژه های کارآفرینانه و ارزش آفرین شرکت های دانش بنیان، مشاغل خانگی موفق و کسب و کارهای کوچک با هدف پرورش ایده‌های نو و خلاق و تقویت روحیه کارآفرینی و ایجاد کسب و کار بازدید می کنند.

دارابی با اشاره به اینکه اولویت ثبت نام با دانشجویان رشته فرش دانشگاه اراک می باشد، اضافه کرد: در اجرای این طرح، دانشجویان از کارگاه جاجیم بافی "یادگار مادر" در شهر اراک بازدید به عمل می آورند.

و ۰۹۱۸۳۶۵۰۸۳۰ تماس بگیرند.