برپایی نشست هم‌اندیشی دبیران کانون‌های سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۷:۵۱ کد : ۷۰۴۱۷ معاونت فرهنگی تاپ خبر
اولین نشست هم‌اندیشی دبیران کانون‌های سازمان دانشجویان و دانشجویان فعال فرهنگی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی در سال ۱۴۰۳ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ اولین نشست هم اندیشی دبیران کانون‌های سازمان دانشجویان و دانشجویان فعال فرهنگی با مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان در سال ۱۴۰۳ برگزار شد.

دارابی در ابتدای این نشست ضمن عرض تبریک سال جدید و آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان، به شرح برنامه های سازمان دانشجویان در سه ماه ابتدای سال جاری پرداخت.

وی افزود: با توجه به فرصت بسیار کوتاه ترم بهار؛ باید تمامی تلاش را به کار ببریم تا بتوانیم برنامه هایی در شان دانشجویان برگزار کنیم.

گفتنی است؛ در پایان دبیران کانون ها و دانشجویان فعال فرهنگی نقطه نظرات خود را خصوص بهتر برگزار شدن برنامه ها ارائه کردند.