آموزش تخصصی دوره "تربیت مدرس زبان انگلیسی TTC" در مرکز آموزش جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۸:۲۸ کد : ۷۰۴۵۰ معاونت آموزشی تاپ خبر
دوره آموزش تخصصی "تربیت مدرس زبان انگلیسی TTC" در مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ زهرا سعادت‌خواه مدیر مرکز آموزش تخصصی کوتاه‌مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی، گفت: با توجه به نیاز و تامین مدرسین کارآمد و آشنا با روش های جدید تدریس، انواع آزمون ها، اصول کلاس داری و چگونگی انتقال مطالب به فراگیران از یک سو و لزوم ایجاد همسویی و هماهنگی در شیوه تدریس مدرسین در مراکز مختلف جهاددانشگاهی از سوی دیگر، برگزاری دوره آموزشی تربیت مدرس زبان انگلیسی ضروری به نظر می رسد.

وی هدف از برگزاری این دوره آموزشی را توانمندسازی فراگیران در زمینه تدریس زبان انگلیسی در مراکز مختلف آموزشی و ایجاد هماهنگی لازم در روش های تدریس آنها عنوان کرد.

سعادتخواه با اشاره به اینکه متقاضیان ورود به این دوره باید از توانمندی‌های زبانی پیشرفته برخوردار باشند، افزود: توانمندی های زبانی داوطلبین بر اساس آزمون‌های استاندارد شفاهی و کتبی ارزیابی می‌شود.

به گفته وی؛ این دوره شامل یک ترم ۴۰ ساعته و بر اساس سرفصل‌های ارائه شده روزهای سه شنبه و پنجشنبه هر هفته با ارائه مدرک معتبر به فراگیران در این مرکز آموزشی برگزا می شود.

کلید واژه ها: دوره آموزشی جهاددانشگاهی فراگیران مدرسین