راهیابی تیم "شهید باکری حوزه علمیه خواهران ساوه" به مرحله سراسری مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۷:۴۷ کد : ۷۰۷۷۹ معاونت فرهنگی تاپ خبر
تیم شهید باکری حوزه علمیه خواهران ساوه، جواز حضور در مسابقات سراسری دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران را اخذ کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ علیرضا دارابی مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان با اعلام این خبر، گفت: مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان مرکزی سال گذشته با حضور 58 تیم از دانشگاه های سراسر استان، رکوردار بیشترین تعداد شرکت کننده در این مسابقات در سطح کشور شد.

وی افزود: با پیگیری های صورت گرفته با توجه به حضور بالاترین تعداد تیم های شرکت کننده استان در سطح کشور، تیم شهید باکری تیم سوم مسابقات نیز جواز حضور در مسابقات کشوری دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران را اخذ کرد.

دارابی اضافه کرد: تیم قلم از دانشگاه فرهنگیان شهید باهنر اراک و تیم تابش از دانشگاه فرهنگیان حضرت زینب کبری(س) مقام اول و دوم مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان مرکزی را کسب کردند.

این مقام مسوول با اشاره به اینکه مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران هر ساله به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی برگزار می شود، یادآور شد: مرحله سراسری این مسابقات از پنجم الی دهم خردادماه سال جاری در تهران برگزار خواهد شد.