آغاز مرحله استانی مسابقات ملی "ارائه سه دقیقه‌ای" در استان مرکزی/رقابت ۴۰ دانشجوی شرکت‌کننده در این مرحله

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۹:۳۷ کد : ۷۰۹۷۶ معاونت فرهنگی تاپ خبر
مرحله استانی اولین دوره مسابقات ملی ارائه سه دقیقه ای سدید با رقابت ۴۰ دانشجوی استان مرکزی آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ با حضور محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان و جمعی از مسوولان دانشگاهی و دانشجویان، مرحله استانی مسابقات ملی ارائه سه دقیقه ای سدید در بخش‌های معرفی کتاب سه دقیقه‌ای، معرفی پایان نامه، مقاله و معرفی طرح پژوهشی و اختراع در سه دقیقه با حضور 40 دانشجوی شرکت کننده در سالن دفاعیه دانشکده علوم انسانی دانشگاه اراک در حال برگزاری است.

این رویداد پیش از این در قالب دو مسابقه ملی پایان‌نامه و کتاب سه‌دقیقه‌ای اجرا می شد؛ اما از امسال با تجمیع مسابقات قبلی و در ۵ بخش پایان نامه، کتاب، مقاله، طرح پژوهشی و اختراع برگزار می‌شود.

در هر بخش، ارائه‌کنندگان در سه دقیقه به ارائه دستاورد علمی خود می‌پردازند، البته در بخش کتاب، دانشجویان شرکت‌کننده به معرفی کتاب‌هایی که مطالعه کرده‌اند، خواهند پرداخت.

این مسابقات بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی، بیانی و ایده‌پردازی در دانشجویان، کاربردی کردن پژوهش‌ها و تحقیقات دانشجویی، ترویج فرهنگ مطالعه و ترویج گفتمان علم است.

شایان ذکر است؛ زمان مرحله نیمه‌نهایی و نهایی این مسابقات از سوی سازمان ترویج مطالعه و نشر جهادداشگاهی اعلام خواهد شد.