تقدیر از برگزیدگان مسابقات سراسری" قرآن مسیر هدایت ۵" در استان مرکزی

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۸:۰۴ کد : ۷۱۰۲۷ معاونت فرهنگی تاپ خبر
در مراسمی از برگزیدگان مسابقات سراسری" قرآن مسیر هدایت۵" در استان مرکزی تجلیل به عمل آمد.
تقدیر از برگزیدگان مسابقات سراسری" قرآن مسیر هدایت ۵" در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ در مراسمی با حضور محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان، غلامی معاون فرهنگی این سازمان از دانشجویان برگزیده مسابقات سراسری "قرآن مسیر هدایت 5" تقدیر به عمل آمد.

این مسابقات به‌مناسبت ماه مبارک رمضان به همت کانون قرآن و عترت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی با هدف انس با کلام وحی و ارتقای سطح فرهنگ قرآن دانشجویان برگزار شد.

گفتنی است؛ در این مراسم از فاطمه خسروخانی دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اراک، آتنا گودرزی دانشجوی رشته آموزش فیزیک دانشگاه اراک و زهرا باقری افوسی دانشجوی رشته علوم تربیتی دانشگاه اراک که به 30 سوال این مسابقه پاسخ صحیح دادند با اهدای لوح تقدیر و نگین انگشتری حرم حضرت ابوالفضل(ع) تجلیل شد.

کلید واژه ها: قرآن دانشجویان دانشگاه اراک