برگزاری دوره آموزشی "دستیار دندان‌پزشک" در مرکز آموزش تخصصی جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۷:۵۶ کد : ۷۱۱۰۲ معاونت آموزشی تاپ خبر
دوره آموزش دستیار کنار دندان‌پزشک در مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ زهرا سعادت‌خواه مدیر مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان با اعلام این خبر، گفت: دوره آموزش دستیار دندان پزشک با هدف آشنایی علمی و حرفه ای برای افرادی است که صرفا بصورت تجربی بعنوان دستیار کنار دندانپزشک مشغول بکار می شوند. این امر در جهت بهبود کارایی، ارتقاء دانش و رعایت نکات بهداشتی در ارتباط با این حرفه صورت می گیرد.

وی سرفصل‌های این دوره آموزشی را شامل شناخت دهان ودندان، تصویربرداری دهان و دندان، مهارت‌های ارتباطی، اخلاق و ضوابط حرفه ای و ...عنوان کرد.

سعادت‌خواه اضافه کرد: دوره آموزش دستیار دندان پزشک با ارائه گواهینامه معتبر به فراگیران روزهای زوج از ساعت 8 الی 10 صبح در مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی در حال برگزاری است.

به گفته وی؛ علاقه‌مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی واقع در اراک، خیابان شهید بهشتی، کوچه مسجد حاج آقاصابر مراجعه و یا با شماره 5-08632241434 تماس بگیرند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی